5 tips til et bedre sexliv

Et sexliv kan være en underlig størrelse. I nogle perioder kan det bruse over af dejlig sex hele tiden, og i andre perioder er der stort set stillestående. Mange oplever også, at sexlivet næsten går helt i stå, og hvad der var næsten daglig sex bliver med tiden til sex blot en gang om måneden – og det mangler.

Herunder er 5 tips til, hvordan i kan få gang i jeres sexliv igen:

1. Sæt tiden af til det

Det lyder usexet, men det kan faktisk forbedre jeres sexliv, hvis I husker på det. En gang var det sikkert sådan, at I helt naturligt kastede jer over hinanden. Sådan er det muligvis ikke mere, og derfor er I nødt til at gøre noget aktiv for det. Det betyder, at i sætter det i system og fx beslutter jer for, at hver weekend (det behøver ikke at være en bestemt dag) har I sex. Så ved I med jer selv og hinanden, når weekenden nærmer sig, at det skal ske, og I kan gå og glæde jer til det. Det er en god måde at huske på hinanden.

2. Prøv nye ting sammen

Afprøv nye ting. Det kan være nye stillinger eller nye steder at have sex. Vær kreative sammen. Kreativiteten kan gøre noget godt for jeres sexliv, og på den måde bliver det også et spændende fællesprojekt, I nysgerrigt kaster jer ud i sammen. Hvem ved, måske I opdager helt fantastiske ting på denne måde.

3. Brug legetøj som fx en penisring

Sexlegetøj er en super god mulighed for at tilføje noget til jeres sexliv, der kan være med til at forbedre tiden sammen. Det kan skabe en nysgerrighed, der fungerer pirrende, og sammen skaber i oplevelser, der bringer jer tættere sammen, og som kan give en ny gnist til jeres sexliv.

Med tiden kan der også opstå problemer med erektionen. Det kan både være mistet lyst eller endda præstationspres. Her kan en penisring hjælpe meget til at tage forventningspresset af at skulle præstere. Når tankerne kan være på at nyde hele oplevelsen i stedet, kan det sparke nyt liv i jeres sexliv. Det er værd at prøve af, og du kan købe en penisring her.

4. Husk på hinanden i øjeblikket

Det er vigtigt at huske på hinanden i det øjeblik, I har sex. Ellers kan oplevelsen langsomt blive mere og mere upersonlig, og det kommer til at handle om at blive færdige. Når I husker på hinanden, er det også med til at øge fokus på de sensuelle følelser, og det bringer jer tættere sammen, og kan få jer til at gå rundt og glæde jer til en lignende oplevelse næste gang.

5. Undersøg hvad I har lyst til

Hvis jeres sexliv er helt gået i stå, kan I sætte jer ned og snakke om, hvad I hver især, og sammen, kunne have lyst til. Det kan være, at I aldrig har gjort det før, og det kan være en pirrende samtale at dele ud af jeres fantasier. Det kan ganske enkelt også være med til at få jer til at opdage nye sider af hinanden og skabe inspiration for, hvad I sammen kan eksperimentere med, næste gang I går og glæder jer til at skulle have sex igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.