Rabat på kosttilskud? Se her!

Har coronakrisen og den tilhørende nedlukning givet dig ekstra god tid til at gå op i din træning? Måske ikke i de (lukkede) fitnesscentre, men i dit hjemmetræningsstudie? Eller har du bare helt genopdaget glæden ved træning og sund kost, og er du blevet helt afhængig af den nærmest rus, det giver dig at træne og i det hele taget gøre noget godt for din krop?

Nogle danskere har taget deres surdejsentusiuasme til et nyt niveau under både forårets og vinterens nedlukning, og andre har det måske på samme måde med deres træning, som de endelig har fået tid til virkelig at gå op i.
Måske har der også været tid til at nørde lidt ekstra, når det handler om den rette kost, der jo helst skal stemme nogenlunde overens med træningen, så ambitionen kan opnås, inden sommeren pludselig banker på døren. Og det kan kun gå for langsomt… det kan vi godt blive enige om, ikke?

Få rabatkode til kosttilskud

Hvis du går op i din træning – eller lige er begyndt at træne – har du nok ikke kunnet undgå at lægge mærke til, hvor mange kosttilskud der florerer på markedet.
Du har måske altid haft lyst til at prøve at kaste dig ud i denne del af træningsverdenen, men samtidig har du lige syntes, at det var en tand for pebret at skulle spendere så mange penge på noget som kedeligt som kosttilskud. 

Nu er det slut med at bruge de dyre priser som undskyldning. På tobiashyldeborg.com finder du nemlig en rabatkode, der giver dig hele 35 % på Bulk Powder, som er en webshop, der har specialiseret sig i at sælge kosttilskud, vitaminer og træningsgear.
Det vil altså sige, at der er en hel del at spare, hvis du bruger koden og shopper løs. Selve koden finder du på denne hjemmeside Bulk Powders rabatkode, hvor du blot skal signe op og dermed får adgang til rabatkoden. 

På den måde kan du investere i et lille lager af kosttilskud, så du ikke behøver at bekymre dig om den del af træningsrutinen det næste lange stykke tid, da sådan noget kosttilskud heldigvis er drøjt i brug og derfor kun kræver udskiftning en sjælden gang imellem – altså medmindre du bliver fuldstændig bidt og bare må have mere.

Så; der er altså ingen undskyldninger for hverken tid til træning eller råd til kosttilskud. Tjek det hele ud på hjemmesiden før din træningsmakker. God træning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.