Sælg dit guld online – og få mest ud af det

Nu kan du sælge dit guld online og få penge for det 

Hvorfor ikke sælge nogle af dine smykker eller det guld som bare ligger og samler støv? Nu kan du gøre det helt nemt og simpelt gennem Nordisk Guld –  Sælg guld til nordiskguld.dk

Du gør følgende – når du skal sælge dit guld:

  • Indlever det via posten – du får hos Nordisk guld de bedste priser i Danmark og på deres hjemmeside kan du se og sammenligne guldpriserne med konkurrenterne. De tilbyder som nogle af de få i markedet at udbetale pengene med det samme. 
  • Det er utrolig nemt og simpelt at håndtere – du indleverer smykkerne og De betaler endda for et pakkelabel og forsikre smykket eller guldet. Så du ikke behøves at sætte tid af til at besøge en af deres butikker eller hvis du bor for langt væk fra butikkerne. 
  • De dækker forsikringen på hele værdien af genstanden.
  • Det er utrolig simpelt – du kontakter dem – får et pakkelabel – du modtager pakkelabelet – du printer det og derefter indleverer du din pakke ved GLS eller Postnord, alt efter hvad i har aftalt. Sidst men ikke mindst – når de modtager din pakke, udbetales pengene til din konto med det sammen via en straksoverførsel. 

Alt er altså lige til og som du kan se – simpelt – enkelt – tidsbesparende og billigt. Hos Nordisk Guld er du garanteret branchens højeste priser  og deres tilgang er: 
vores priser afspejler de højeste priser i markedet – så det kan du trygt stole på. 

På hjemmesiden kan du sammenligne priserne med andre store aktører og Nordisk guld matcher deres priser altid – så når de andre opdatere deres priser, opdateres deres priser også.

Deres guldpriser på de forskellige karat guld, er derfor en sammensætning af de højeste priser som findes i markedet. Det gør at det er en fordel for dig – at stole på og sælge dit guld til dem – da du får mest ud af dit smykke pengemæssigt. 

Med straksoverførslen skal du endda ikke gå og vente på at pengene kommer. du har pengene på din konto med det samme – så længe det er en dansk bank konto. De gennemgår blot smykket via deres røntgen maskine, som gør at de kan analysere dine smykker og guld, selv store mængder, enormt hurtigt, og med stor nøjagtighed. Dette, sammen med deres erfaring og ekspertise indenfor guld gør at du får det bedste tilbud med dit smykke – som du alligevel ikke længere har gavn af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.